گارانتی اصالت و سلامت فیزیکی کالا

1,950,000 ريال
تخفیف 0 %
موجود نیست
  • این یک محصول ضروری با طعم بیسکویت بچه است که با آرد گندم سبوس دار و ملاس خرما و همچنین آرد خرنوب مخلوط می شود که در آن از شیر بز ، که نزدیک ترین مقدار به شیر مادر است ، استفاده می شود. در این مراحل سنی مورد نیاز است که رشد و رشد طبیعی ، سالم و قوی نوزاد را با همه مکمل های ویتامین مورد نیاز در این مراحل سنی تضمین می کند ، فاقد گلوکز ، مواد نگهدارنده ، رنگ و افزودنی است. عناب همچنان در اولین دوره عادات غذایی انسان با بیسکویت شیر ​​بز برای داشتن یک زندگی سالم و شاد به اشتراک ذات نیکی می پردازد.

توضيحات و نقد و بررسیبیسکوییت با شیر بز هوناپ Hunnap

بیسکوییت با شیر بز هوناپ Hunnap

پایه و اساس بدن سالم از زمانی شروع می شود که فرد هنوز در رحم مادر است. با تولد ، داستان رشد ذهنی ، جسمی و روحی فرد آشکار می شود. علیرغم ارزش ضروری شیر مادر ، نیاز کودک به غذا به طور متوسط ​​پس از 6 ماهگی شروع می شود. در این مرحله ، کیفیت تغذیه بسیار مهم می شود. این موضوع که غذا و چگونگی خوردن غذا در بدن خالص و بی دفاع ، اساساً نشان دهنده کل داستان زندگی کودک است. Hünnap ، که سفر خود را با فلسفه تولید "جوهر خوبی" آغاز کرد ، موفق به توسعه و تولید وسایلی شد که نیازهای اساسی کودک را در چنین مرحله حساسی برآورده می کند: "بیسکویت بچه با شیر بز هوناپ".
این یک محصول ضروری با طعم بیسکویت بچه است که با آرد گندم سبوس دار و ملاس خرما و همچنین آرد خرنوب مخلوط می شود که در آن از شیر بز ، که نزدیک ترین مقدار به شیر مادر است ، استفاده می شود. در این مراحل سنی مورد نیاز است که رشد و رشد طبیعی ، سالم و قوی نوزاد را با همه مکمل های ویتامین مورد نیاز در این مراحل سنی تضمین می کند ، فاقد گلوکز ، مواد نگهدارنده ، رنگ و افزودنی است. بیسکوییت هوناپ همچنان در اولین دوره عادات غذایی انسان با بیسکویت شیر ​​بز برای داشتن یک زندگی سالم و شاد به اشتراک ذات نیکی می پردازد. همانطور که مشخص است ، با تأثیر مطالعات بالینی انجام شده در سالهای اخیر ، ثابت شده است که شیر بز نزدیک ترین شیر به شیر مادر است و استفاده از شیر خشک شیر بز به سرعت افزایش یافته است. بیسکویت بچه عناب با شیر بز حاوی "شیر بز" ، "ملاس خرما" ، "آرد گندم کامل" ، "آرد خرنوب" است.

بیسکوییت با شیر بز


خواص و مزایای شیر بز چیست؟

شیر بز از نظر ترکیب و غنای عناصر غذایی نزدیکترین شیر به شیر مادر است. از نظر ترکیب ، ارزش آن نزدیک به شیر گاو است. 75٪ پروتئین های شیر بز از کازئین تشکیل شده است و بنابراین در گروه "شیر کازئین" قرار دارد. سفیدتر از شیر گاو است زیرا مقدار کمی کاروتن دارد. کاروتن به عنوان ویتامین A به شیر منتقل می شود.

شیر بز از کلسیم بیشتری نسبت به شیر گاو برخوردار است. در این مورد ، می توان گفت که شیر بز منبع خوبی از کلسیم برای رشد نوزاد است. به همین دلیل ، شیر بز منبع ایده آلی برای تولید غذای کودک است. با این حال ، غنی سازی شیر بز ، که فقیر آهن ، ویتامین B12 و اسید فولیک است ، ضروری است. شیر بز تقریباً 2 برابر ویتامین A از شیر گاو و شیر مادر غنی است.
شیر بز

حدود 99 درصد چربی شیر بز از تری گلیسیرید تشکیل شده است. این واقعیت که شیر بز غنی از اسیدهای چرب زنجیره ای کوتاه است ، استفاده از شیر بز را در تغذیه نوزادانی که هنوز قابلیت هضم آنها هنوز تکامل نیافته است یا استفاده از غذاهای بچه گانه تهیه شده از شیر بز ، ایده آل است.

بسیاری از ترکیبات فعال زیستی مانند نوکلئوتیدها ، اسیدهای آمینه آزاد و پلی آمین ها به طور طبیعی در سطوح بالایی در شیر بز وجود دارند. شیر بز نسبت به شیر گاو دارای محتوای غنی تری از اسیدهای چرب تک اشباع نشده و اسیدهای چرب چند غیر اشباع است.

از آنجا که بز دوست دارد در مناطق کوهستانی ، تپه ای و سرسبز زندگی کند ، یعنی در ارتفاعاتی که اکسیژن فراوان است ، میکروب سل بسیار نادر (Mycobacterium tuberculosis) در شیر آن یافت می شود ، بنابراین نسبت به شیر گاو میکروارگانیسم ها و بقایای آفت کش ها کمتر است. تعداد دیگر میکروارگانیسم های بیماری زا و ساپروفیت در شیر بز نیز بسیار کمتر از شیر گاو است.

از آنجایی که شیر بز اسیدیته معده را بهتر از شیر گاو خنثی می کند ، می توان از آن به ویژه در تغذیه نوزادان استفاده کرد. شیر خشک تهیه شده از شیر بز حاوی مقادیر زیادی اسیدهای چرب با زنجیره متوسط ​​است که به راحتی جذب می شوند. قطر کوچک ذرات چربی موجود در شیر بز ، هضم آن را آسان می کند. علاوه بر این ، به دلیل محتوای کم آلفا-s1 کازئین ، با تشکیل لخته نرم به محافظت از سلامت دستگاه گوارش (دستگاه گوارش) کمک می کند. شیر بز که سرشار از پروتئین و فسفر است ، دارای ویژگی بافر در برابر اسیدها و قلیاهای معده است.

شیر بز نیز سرشار از اسید چربی به نام لینولئیک اسید مزدوج است. این اسید یکی از اسیدهای چرب (ضروری) است که توسط بدن ما تولید نمی شود و باید از خارج گرفته شود. این اسید از آنزیم LPL جلوگیری می کند که به ذخیره چربی در بدن کمک می کند و به کاهش میزان چربی ذخیره شده در بدن کمک می کند. در عین حال ، نقش حمایتی در استفاده از چربی ذخیره شده در ماهیچه ها به عنوان منبع انرژی ، کاهش میزان چربی در بدن و افزایش ماهیچه های بدون چربی و توده عضلانی دارد.

اگرچه میزان پروتئین شیر بز و شیر گاو مشابه است ، اما نسبت اجزای تشکیل دهنده پروتئین با یکدیگر متفاوت است. آلفا-s1-کازئین ، یکی از پروتئین های شیر ، یک پروتئین مهم است که باعث ایجاد حساسیت می شود. این پروتئین در شیر بز بسیار کمتر از شیر گاو است.

از آنجا که شیر بز راحت تر و سریعتر از شیر سایر حیوانات نشخوارکننده مانند گاو و گوسفند منعقد می شود ، هضم نیز در اینجا آسان تر است.

شیر بز از جمله محصولات لبنی است که زیاد مصرف نمی شود ، شاید به این دلیل که فواید آن مشخص نیست. شیر بز عوارض جانبی کمی دارد و طیف وسیعی از مزایای سلامتی انسان را فراهم می کند. برای به حداکثر رساندن فواید شیر بز ، توصیه می شود به صورت خام مصرف شود.

شیر بز یک ماده غذایی بسیار موثر در برابر التهاب است و در برابر عفونت های روده بسیار موثرتر از سایر محصولات لبنی است.برای سیستم گوارش بسیار مفید است. شیر بز مشکل باکتریایی ناشی از سایر محصولات لبنی را ایجاد نمی کند.
شیر بز از نظر محتوایی به شیر انسان نزدیکتر است. بنابراین ، هضم آن آسان است و معده را خسته نمی کند.
از آنجا که سرشار از کلسیم است ، برای سلامت استخوان ها یا سلامت اسکلتی کودکان و بزرگسالان مهم است. خطر ابتلا به بیماری های استخوانی ناشی از افزایش سن را کاهش می دهد.
این غذایی است که باید توسط کسانی که می خواهند وزن خود را کاهش دهند ترجیح داده شود. نقش مهمی در سوزاندن چربی و عملکرد روده ها دارد.
حاوی مواد معدنی و ویتامین های تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است
انرژی می دهد ، به ویژه پس از تمرین ، می تواند انرژی از دست رفته را به ارمغان بیاورد.
شیر ، که مهمترین محصول بز است ، یک غذای ایده آل برای کودکان و بزرگسالان است و همچنین به عنوان یک مکمل در درمان آسم ، اگزما ، میگرن ، زخم معده ، آب مروارید مزمن ، استفراغ مکرر و کاهش وزن استفاده می شود. به در این زمینه ، اهمیت آن از نظر سلامت نیز باید ذکر شود. 

بیسکوییت هوناپ

تهیه شده از
  • آرد گندم کامل (49٪) (حاوی گلوتن) ، 
  • شکر 17٪ ، 
  • روغن نباتی (آفتابگردان ، پنبه ، کانولا) ، 
  • شیر بز 12٪ ، 
  • نشاسته ذرت ، 
  • ملاس خرما 1.9٪ ، 
  • مواد معدنی (کربنات کلسیم ، کربنات منیزیم ، پتاسیم ، آهن ، منگنز ، سولفات روی ، مس ، ید) ، 
  • تخم مرغ ، 
  • آرد خرنوب 1.2،
  • دمنده ها (بی کربنات آمونیوم ، پیروفسفات سدیم ، بی کربنات سدیم) ، 
  • ویتامین ها (A ، C ، D ، E ، B1 ، B2 ، B6 ، B12 ، نیاسین ، اسید پانتوتانیک ، اسید فولیک ، بیوتین) ، 
  • وانیلین ، 
  • نمک
hunnap

هشدار آلرژن
گلوتن ، شیر بز ، تخم مرغ


پیشنهادات استفاده
  • 5-6 قاشق غذاخوری شیر گرم یا آب میوه به 5-6 یا بیشتر بیسکویت عناب اضافه کنید که در یک ظرف تمیز قرار می دهید. 
  • می توانید بیسکویت های نرم را با یک قاشق تمیز له کرده و بعد از اینکه به قوام غذا رسیدید ، به کودک خود بدهید. 
  • شما می توانید با خیال راحت آن را در طول 12 ماهگی به فرزندان خود بدهید. 
  • می توان آن را با چای یا در تهیه کیک و دسر استفاده کرد.
  • در محیط خنک و خشک نگهداری شود
  • مقدار خالص 400 گرم
 



مشاهده ادامه توضيحات بستن توضيحات